stressmanagement keynotes lezingen over bedrijfscommunicatie en burn-out

 

stressmanagement keynotes lezingen thhink vlaanderen(waar deelnemers echt iets aan hebben)

THHINK geeft Keynotes/lezingen, workshops en trainingen in Vlaanderen en Nederland. THHINK expertise: het maken van authentieke keuzes en het opbouwen van een realistisch zelfbeeld, en de preventie van bore out en burn-out.

Een lezing, workshop of training wordt steeds afgestemd op de vragen en wensen van de klant. Verwacht geen saai eenrichtingsverkeer, maar een interactieve en inspirerende lezing, workshop of training.

Mogelijke thema’s:

Preventie van burn-out en bore-out

Stressmanagement keynotes lezingen over communicatie en burn-out.
Burn-out en bore-out komen steeds meer voor, en bovendien bij steeds jongere personen. Het is één van de belangrijkste oorzaken van ziekteverzuim.
Meer achtergrondinfo en inzicht in burn-out en bore-out de eerste stap voor preventie. Een burn-out of een bore-out komt niet uit de lucht vallen, maar heeft een lange aanloop. Preventie en tijdig ingrijpen is dus heel belangrijk.
THHINK geeft u tijdens deze lezing meer inzicht in de kenmerken, oorzaken en gevolgen van burn-out en bore-out. Boek nu deze inspirerende stressmanagement keynotes lezingen over communicatie en burn-out.

Persoonlijk Leiderschap

Door persoonlijk leiderschap geeft u zelf richting aan je professionele en privéleven. Je laat u niet langer leiden door onverwachte gebeurtenissen of je omgeving, maar u kiest zelf. In de preventie en behandeling van stress, burn-out of bore-out is persoonlijk leiderschap een essentiële factor.

Kiezen en beslissen

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak neemt u dagelijks beslissingen en maakt u keuzes.
 Keuzestress en niet kunnen beslissen belemmert ons functioneren en hypothekeert de toekomst. Op het juiste moment doordachte en gedragen keuzes maken, als persoon en als bedrijf, maakt een enorm verschil.

Introvert en extravert op de werkvloer

De meeste medewerkers en leidinggevenden hebben zowel introverte als extraverte eigenschappen, met een voorkeur voor één van beide.
Op de werkvloer wordt vaak geworsteld met de verschillen tussen introvert en extravert, en lijken de belangen weleens tegenstrijdig te zijn.
In deze lezing/keynote ligt de nadruk om het creëren van een inspirerende werkomgeving voor beiden.

Zelfvertrouwen en introversie

Introvert zijn heeft voor velen een negatieve bijklank. Extravert zijn wordt nog al te vaak als norm beschouwd. Zelfs in scholen en opleidingen wordt extravert zijn naar voor geschoven als een na te streven doel.
Introverten hebben echter een groot aantal kwaliteiten, die een grote meerwaarde zijn voor de samenleving, organisaties, bedrijven en privé.
Minstens een derde van de mensen die we kennen is echter introvert. Dat is geen kleine minderheid, maar een behoorlijk deel van de bevolking.
Hoog tijd om het introvert zijn te leren kennen en naar waarde te schatten.

Beter contact met anderen

We hebben allemaal anderen nodig om een zinvol leven op te bouwen.
Zowel privé als op het werk, maken betere relaties het leven aangenamer. Meer nog: écht goed contact verhoogt de kwaliteit van ons leven aanzienlijk.
Helaas is de realiteit vaak anders: conflicten, zich niet begrepen voelen en eenzaamheid zorgen voor veel stress en ondermijnen ons zelfvertrouwen.

Een Keynote van THHINK uitnodigen:
+32 (0) 494 17 03 18
admin@thhink.be

stressmanagement opleidingen vlaanderen

ONZE KLANTEN

Call Now Button